Musiikista Väkkärällä!

Mirjami ”Mirkku” Toukonen * Puh.  044 355 0685 * sähköposti: mirjami.toukonen(at)vakkaralla.fi

Arki on ihanaa

Väkkärällä - Arki on ihanaa levy

Osta omaksi 15 euron hintaan.

Musiikista Väkkärällä

Väkkärällän Muskari

Musiikkia vauvasta vaariin Väkkärällässä

Musiikista Väkkärällä Levy ja

leikkiohjekirja hintaan 15€

Tilaa pian omasi!

Väkkärällän Muskari on hyvän mielen musiikkileikkikoulu, jonka toiminta-ajatuksena on tarjota jokaiselle mahdollisuus nauttia musiikista kaikkien aistiensa kautta.

 

Väkkärällän toiminnassa painotetaan kokonaisvaltaista musiikin kokemista, jossa yhdistetään liike, kuuntelu ja leikki. Tunneilla lasta rohkaistaan osallistumiseen sekä luovuuteen. Opettaja seuraa aktiivisesti lapsia, ja on valmis soveltamaan tunnin ohjelmaa uusien ideoiden löytyessä lapsilta itseltään.

Rytmin ja kehorytmiikan käyttäminen osanan opetusta mahdollistaa sen, että tunneilla tanssitaan, pompitaan ja taputellaan lukuisin eri tavoin joka kerta. Jokainen saa kokea onnistumisen riemua omasta taitotasosta tai musiikillisesta lahjakkuudesta riippumatta. Meidän mielestämme musiikkista pulppuava ilo on ihan jokaista varten.

 

Alle 3-vuotiaat lapset nauttivat tunneista tutun aikuisen seurassa, mutta yli 3-vuotiaan pääsevät ryhmiin jo itsenäisesti. Vanhempi-lapsi ryhmissä myös aikuinen pääsee nauttimaan musiikin tuomasta ilosta yhdessä lapsensa kanssa kokien.